Tulipahan testattua tämmöstäki. Tämä oli kyllä hyvvää  Ihanaisen serkkutyären kans tänään tuhottiin kakkua parempiin suihin. Ohje on marianne crush pussista.

 200g suklaakeksejä (laitoin digestivekeksejä)

50gvoita

  2dl kermaa

120g Marianne crush rouhetta (ite laitoin koko pussillisen eli 150g)

200g rahkaa

5 liivatelehteä

1dl vettä

(sokeria)

 

400g marjoja (vadelmia)

1dl sokeria

4 liivatelehteä

1dl punaista mehua

 

 Murenna keksit, sekoita murut voisulan kanssa ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. 

 Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon Marianne Crush ja rahka (ja sokeria oman maun mukkaan, mie en laittanu yhtään).

Liota liivatelehtiä 5min. runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatteet kiehuvaan veteen.

Lisää liivateseos Mariannevaahtoon ja kaada keksipohjan päälle.

Anna hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.

  

Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kera.

Liota liivatelehtiä 5 min. runsaassa kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan mehuun.

Lisää seos survottujen marjojen joukkoon ja nostele hyytyneen Marianne-kerroksen päälle.

Hyydytä jääkaapissa useita tunteja tai yön yli.